Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:11:26 GMT

بلیط مسجد کبود با تصویر تخت جمشید!

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۵۰۹۳

عطیلات عید نورورز بود که انتشار تصویر چاپ شده «تخت جمشید» بر روی بلیط ورودی «مسجد کبود»، به سوژه اصلی کانال‌های تلگرامی و فعالان عرصه گردشگری در آذربایجان‌شرقی تبدیل شد؛ تصاویر بلیط‌ها خیلی سریع در فضای مجازی دست به دست شده و باعث اعتراض فعالان این عرصه شد.

به گزارش ایسنا، باتوجه به وجود جاذبه‌های گردشگری ویژه در جای جای کشور، انتظار می‌رفت در تصاویر چاپ شده بر روی بلیط‌های ورودی اماکن گردشگری زیر نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تنوع بیشتر و آثار تمامی استان‌ها استفاده می‌شد، با این حال در سراسر کشور تصاویر چاپ شده بر روی بلیط ورودی موزه‌ها و سایت‌های زیر نظر سازمان میراث فرهنگی به یک شکل است و تصاویری محدود از جاذبه‌های ایران همانند تخت جمشید، پاسارگاد و گاهی مسجد امام اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین با مدنظر قراردادن «تبریز 2018» به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای کشور در زمینه گردشگری، انتظار می‌رفت، نورورز 96 به اماکن گردشگری تبریز و آذربایجان‌شرقی عنایت ویژه‌تری می‌شد.

رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری آذربایجان‌شرقی و نیز عضو علی البدل کانون راهنمایان گردشگری ایران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه بلیط‌های ورودی موزه‌های تحت حمایت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در سال‌های اخیر تجدید چاپ شده‌اند، ولی تصاویر جاذبه‌های محدودی از کشور هم‌چنان بر روی آن‌ها به چشم می‌خورد، گفت: بهتر است در چاپ‌های بعدی به این موضوع توجه ویژه شود.

آیدین نظافت ضمن اشاره به اقدامات کانون راهنمایان کشور در این رابطه، خاطر نشان کرد: از طریق رئیس کانون راهنمایان کشور، این مسئله به رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور منتقل شد و امیدواریم در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به چاپ جاذبه‌های گردشگری کل کشور بر روی بلیط‌های ورودی موزه‌ها و سایت‌ها اقدام شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا از تنظیم نامه‌ به رئیس میراث فرهنگی کشور خبر داد و تاکید کرد: مردم ساکن استان‌های کشور، تمایل دارند که جاذبه‌های هر استان بر روی بلیط‌ها چاپ شود و ایران و زیبایی‌هایش تنها در چند نقطه محدود خلاصه نمی‌شود و هر استان پتانسیل توسعه گردشگری را در خود دارد.

محمد اسماعیل سعیدی با اشاره به اینکه آذربایجان‌شرقی مجموعه‌ای بی‌نظیر از زیبایی‌های طبیعی و آثار تاریخی را در خود جای داده‌است، یاد آورشد: با توجه به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 از سوی سازمان همکاری کشورهای اسلامی، ضروری است اقدامات و تمهیداتی در سطح ملی در نظر گرفته شود و آثار تاریخی و طبیعی استان برای معرفی بهتر بر روی بلیط‌ها چاپ شود.

مهدی بزاز دستفروش، مدیر امور موزه‌های آذربایجان‌شرقی در این خصوص به ایسنا گفت: بلیط اماکن گردشگری تحت نظر میراث فرهنگی، توسط سازمان میراث فرهنگی چاپ شده و در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد و ما نیز درآمد حاصل از فروش این بلیط‌ها را به حساب سازمان واریز می‌کنیم.

وی ادامه داد: باتوجه به اوراق بهادار بودن بلیط‌ها، این امکان وجود ندارد که ما خودمان آن‌ها را در استان چاپ کنیم.

بزاز دستفروش با اعلام اینکه تصاویر چاپ شده بر روی بلیط‌ها از سوی سازمان میراث فرهنگی مشخص می‌شود، خاطرنشان کرد: سال های گذشته تصویر موزه قاجار، موزه مشروطه و مسجد کبود بر روی بلیط‌های اماکن گردشگری سراسر کشور چاپ شده بود و چه بسا بر روی بلیط امکان گردشگری استان‌های دیگر نیز تصاویر اماکن گردشگری ما چاپ شده است.

وی تأکید کرد: باتوجه به رویداد تبریز 2018، به دنبال آن هستیم که تصویر اماکن گردشگری آذربایجان‌شرقی بر روی بلیط‌های اماکن گردشگری چاپ شود.

بر اساس این گزارش، باتوجه به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 از سوی سازمان همکاری کشورهای اسلامی و پتانسیل های ویژه استان برای توسعه گردشگری کشور، ضروری است جاذبه‌های گردشگری این خطه بر روی بلیط های ورودی اماکن گردشگری سراسر کشور چاپ شود.

گزارش از پریا توفیقی خبرنگار ایسنا در آذربایجان‌شرقی

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است

ماموستا عبدالسلام امامی امام جمعه مهاباد در خطبه نماز جمعه این هفته ضمن تبریک روز معلم، گفت: نقش معلمان و فرهنگیان بواسطه علم آموزی تعیین کننده بوده و سعادت جامعه در گروه توجه جایگاه آنان نهفته است.

وی با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در کشور افزود: معلمان ما در حداقل فضاها و امکانات بیشترین خدمات و آموزش را ارایه کرده و رفع نیاز و دغدغه آنان هم باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه مهاباد با اشاره به فرا رسیدن روز آزادی مطبوعات نیز گفت: امروزه اتفاقاتی در جهان غرب بویژه در امپراطوری رسانه های استکبار رخ می دهد که تمام ادعاهای حقوق بشر و آزادی مطبوعات را زیر سوال برده است.

ماموستا امامی ضمن انتقاد به سرکوب و برخورد با دانشجویان حامی مردم غزه در آمریکا افزود: تنها گناه دانشگاهیان آمریکایی حمایت از مظلومیت مردم بی گناه فلسطین بوده که طی این مدت با اعتراضات خود وجدان انسانی را به نمایش گذاشتند.

وی همچنین با اشاره به مناسب های روز ماما و بیماری ضعب العلاج نیز گفت: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال یکی از اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم بوده که در جهت ارتقای سلامت جامعه محقق شده است.

ماموستا امامی در ادامه به سالروز شهادت امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: امام صادق (ع) فردی بود که همواره به اتحاد و برادری بین شیعه و سنی تاکید کرده است.

وی با تاکید بر اینکه مسلمانان و مذاهب مختلف نباید تحت تاثیر رسانه های غرب قرار گیرند، افزود: در همین راستا امام صادق علیه ااسلام شاگردان بسیاری را برای عرضه افکار خالص اسلام و طرد اندیشه‌های باطل و منحرف تربیت کرد.

نماز جمعه مهاباد در مسجد جامع این شهر که به «مزگه‌وت سوور»، مشهور است، اقامه می‌شود. این مسجد یکی از قدیمی‌ترین مسجد این شهرستان و از زیباترین آثار معماری دوره صفوی در شمال‌غرب کشور به شمار می‌رود که در سال ۱۳۴۸ با شمارهٔ ثبت ۸۸۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • تصاویر ظاهر جالب دختر خانم پرسپوليسی؛ او چطور بلیط‌ می‌خرد؟