Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی بر تکریم و حفظ شأن مساجد و اماکن مقدس به عنوان یکی از اولویت های اصلی میراث فرهنگی استان تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، مرتضی آبدار پنجشنبه در بازدید از روند مرمت مسجد کبود ابراز داشت: مساجد، بقاع متبرکه و اماکن مقدس به عنوان یکی از تاثیرگذارترین عناصر در فرهنگ اسلامی و نیز جاذبه های گردشگری ایران همواره مورد تکریم و احترام بوده و هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: عزم اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی در مرمت و احیای مساجد تاریخی به خودی خود نشانگر اهمیت بالای آن است به طوریکه در حدود یک دهه گذشته بالغ بر یکصد مسجد تاریخی توسط اداره کل مرمت و برای بهره برداری شایسته تر تقدیم مردم متدین و شریف استان شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: زیبایی های بی نظیر مساجد و بقاع متبرکه استان و به ویژه مسجد کبود که در داخل پرونده بازار تاریخی تبریز به ثبت جهانی نیز رسیده است، همواره استقبال گردشگران را به دنبال داشته است و تصاویر منتشر شده از حضور و بازدید توام با ادب و احترام و گردشگران در این اماکن در فضای مجازی به خودی خود گویای ارزش و جذابیت این اماکن برای گردشگران است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: به دلیل تبلیغ بسیار گسترده و موثر و رویدادهایی همچون تبریز ۲۰۱۸، در روزهای اخیر و در ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا، شاهد حضور چشمگیر و همراه با احترام و افتخار گردشگران خارجی در بقاع متبرکه همچون بقعه سید حمزه(س) و عزاداری ها و هیئات مذهبی بودیم که تصاویر آن در فضای مجازی مکرر منتشر شده است.

وی با اشاره به ویدئوی منتشر شده از حضور گردشگران همزمان با اقامه نماز جماعت در مسجد کبود تبریز و با تاکید بر اینکه حفظ حرمت مسجد و منبر در کنار پاسداری از میراث فرهنگی اولویت اداره کل است، اظهار داشت: همواره به پرسنل و راهنمایان مستقر در مسجد کبود تاکید شده که موارد و ملاحظات لازم به گردشگران در حین بازدید از مسجد کبود و اماکن مشابه یاد آوری شود که همزمانی بازدید با زمان نماز مغرب و عشا و عدم حضور راهنما در لحظه مذبور منجر به بروز این مورد شده است.

آبدار توضیح داد: با تاسف فراوان این امکان وجود داشت و بهتر نیز می شد که همچون یک فرد مسلمان و مومن وظیفه شناس به جای فیلمبرداری با هدف انتشار این ویدئو، مراتب در لحظه به خود گردشگران یا مدیریت مسجد کبود به مصداق امر به معروف و نهی از منکر انتقال پیدا می کرد تا به تذکر و اقدام لازم منتهی شود و سیره نبی اکرم (ص) و ائمه علیهم السلام نیز احیا و محقق می شد، حال اینکه با توجه به گستردگی دسترسی در فضای مجازی انتشار چنین ویدئویی بدون توجه به قصد و منظور منتشر کننده از انتشار آن می تواند اصل قضیه را تحت الشعاع قرار دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان خطاب به رسانه ها گفت: در آستانه رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ از ظرفیت رسانه بایست در راستای تقویت تبریز، همدلی و هم افزایی نیات خیر استفاده شود و در این مسیر از اصحاب رسانه استمداد می کنیم تا یاریگر ما باشند و از ایجاد حاشیه هایی از این دست خودداری شود که نه به نفع تبریز است و نه نفعی برای توسعه تبریز و ترویج دین مبین اسلام دارد.

گفتنی است بر اساس تصمیم گرفته شده از سوی مسئولان میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، در مواقع اقامه نماز جماعت ظهر، عصر، مغرب و عشا بازدید از مسجد کبود به مدت ۲۰ دقیقه تعطیل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • آنتالیا طی ۴ ماه از ۲ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶۲ گردشگر خارجی میزبانی کرد